...Cerita Saya ...

 photo salam_zps7f81b1cd.png
     Hari ini,ada dua perkara yang aku sangat gembirakan.. 

 1.Dapat jadi calon pengawas sekolah,happy gile,tak kisahla orang asyik cakap pengawas sakai la..ramai    hatersla and what everla! 

   Yang pastinya suka gile,sebab dari sekolah rendah lagi,aku memang nak jawatan pengawas,tapi kat sekolah rendah cikgu-cikgunya macam tak percaya kat aku..pilih kasih betol!! tapi tengokla lastly  result aku lebih bagus dari dia.. :(

    Nak ikutkan,calon pengawas ni dipilih ikut result exam tahun lepas (waktu aku 13 tahun) And aku rase aku buat takdela bagus sangat..yang pastinya dah confirm terus jadi ^^

 No.2 Next post Bubye ^_^  

1 ulasan:

  1. Assalam.

    If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

    If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

    Dan..
    90+ pemenang by Random.org dicari :)
    Antara hadiah:
    >> Buku Cerita Ahmad Ammar
    >> Naked 2 Eye Shadow
    >> Inner Neck Magic Berdagu
    >> Inai Homemade
    >> 5.11 Tactical Belt

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    GA dilanjutkan sehingga 23 April 2014 :)

    BalasPadam

Thanks sebab sudi baca entri misha.Dipersilakan komen :)