Benci Sakit Hati!

 photo salam_zps7f81b1cd.png

First sekali...aku rase bengang! Menyampah! And aku dah lame sabar.. please jangan nak berdrama..secara public!! 

Aku sentiasa jaga hati korang..kat wechat, setiap kali msg masuk..aku akan bukak and layan korang..tapi korang boleh borak sesama yang lain..memang aku bengang kat ramai orang..but aku paling bengang kat kau..yang suka.. arh! Tak boleh cakaplah.

Kalau kat yang lain..aku still boleh sabar tau! And aku rase.. kalau msg masuk lagi aku just baca.. tak mau layan..sebab diri sendiri pon TAK DILAYAN.

Walaupon kita rapat..aku hanya akan senyum diluar..but still simpan rase tu dalam hati! And paling kurang ada yang prihatin kat aku like niesa..

Yang dia pulak rasenye dah off..Banyak kali aku nasihat..bukan nak dengar..benda Betol pon kan!! 

Maybe,aku akan maafkan kau esok..waktu jumpa kat sekolah! Sory kawan..tapi aku memang dah lama sabar..itu pon kalau kau minx maaf..

Tulus dari hati Blogger -Misha

...Cerita Saya ...

 photo salam_zps7f81b1cd.png
     Hari ini,ada dua perkara yang aku sangat gembirakan.. 

 1.Dapat jadi calon pengawas sekolah,happy gile,tak kisahla orang asyik cakap pengawas sakai la..ramai    hatersla and what everla! 

   Yang pastinya suka gile,sebab dari sekolah rendah lagi,aku memang nak jawatan pengawas,tapi kat sekolah rendah cikgu-cikgunya macam tak percaya kat aku..pilih kasih betol!! tapi tengokla lastly  result aku lebih bagus dari dia.. :(

    Nak ikutkan,calon pengawas ni dipilih ikut result exam tahun lepas (waktu aku 13 tahun) And aku rase aku buat takdela bagus sangat..yang pastinya dah confirm terus jadi ^^

 No.2 Next post Bubye ^_^