BLOG BERWAJAH BARU! (Edit Sendiri)

 photo salam_zps7f81b1cd.png
   Hai,apa khabar dah lama tak puas post pasal blog kecuali GA.Sebelum tu sedekah sikit sini |^_^|.Hehe ni nak cerita pasal edit blog ni..blog ni misha edit sendiri tau,lawa tak? hihi bagi misha lawala juga.dah pandai edit sendiri dah..biasanya misha tempah je,tapi kali ni nak edit sendiri.Lagi satu nak bagitahu kat korang yang dua orang terawal yang PM misha kat SINI  .Boleh dapat edit blog free..nak tak agaknya..kalau takde pun tak pe hihi..tengokla gambar kat bawa..hihi ^_^.




Amacam cepat!siapa cepat dia dapat..ingat dua orang terawal je!

Bye sekian -misha-



8 ulasan:

  1. jom join my 1st GA! http://sfaezah.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    BalasPadam
  2. salam dear..akak nak tnye ckit boleh(boleh x boleh akk tnye gak la hehehe)..cording gna html or klasik

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh x kongsi gan akak..nk mntak tlong ajarkan boleh?? akak ad add FB nti accept la ya hehe..

      Padam
  3. tertarik dengan doodle kat header tu~ comel!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ow,thanks tu order kat azzah> sayurlemak.blogspot.com

      Padam

Thanks sebab sudi baca entri misha.Dipersilakan komen :)