"GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA"

 photo salam_zps7f81b1cd.png

lihat dibawah ya^_^







1 x Top Reffral
(Teddy Bear dark brown 1.2 Meter berharga RM 180)


1 x Entri Kreatif 
(Teddy Bear Dark Brown 1.0 Meter berharga RM 160)


1 x Pemenang Bertuah
(Teddy Bear Putih 8.0 berharga RM 120)


5 x Pemenang Hadiah Saguhati
-4 pcs Keychain setiap seorang-
(Keychain Teddybear Happy family bernilai RM 80)



Marilah kita memeriahkan giveaway ini bersama.

Nak join? Klik SINI
Goodluck korang^_^









26 ulasan:

  1. Terima kasih kerana menyertai GA saya..Teruskan sharing GA ini untuk peluang memenangi Teddy Bear terbesar

    BalasPadam
  2. Dah baca ke entry terbaru Farisha?? Tentang cara-cara memenangi GA ini??? Meh baca sini -> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/08/tips-menang-ga-saya-nak-teddy-bear-by.html

    BalasPadam
  3. Salam perkenalan dan good luck...

    Jemput join GA saya jgak....

    http://angguk2.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-july-dec.html

    BalasPadam
  4. Salam singgah dari blog GA Diari Farisha.
    Wah comelnya dudel! Good luck ya tuan blog!

    Jemput singgah blog alieff:
    MY DOODLE STORY | Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

    BalasPadam
  5. Salam perkenalan dari KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)

    Jemput singgah blog Kak Ummi :)

    http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

    BalasPadam
  6. Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi….Sila like dan share gambar sponsor terkini..Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

    BalasPadam
  7. Terbang mendarat di sini :) Dari segmen yg sama ^^ Good Luck !! http://superpapaya.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  8. Hye Assalammuaalikum siggah sini dari giveaway yang sama :) Goodluck ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Btw jom join GA ni jugak hadiah tersangat gempak :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/duo-mega-giveaway-by-fiqa-nsz-adam-faiz.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/half-year-giveaway-by-nafaa.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/first-giveaway-ciknyoonyalita.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin_1.html

    BalasPadam
  9. Singgah sini, dari segmen yang sama.

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Kalau tak keberatan, jemput join Giveaway ini sekali yea.

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html

    BalasPadam
  10. good luck. dtg dr G.A yg sama. jemput singgah blog. done follow u. follow me back ?

    http://mizzikastories.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    jom join G.A yang gempak ni. banyak hadiah menarik:

    http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/09/oh-september-ga-by-safiena-friends.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/1st-giveaway-by-adkdayah.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/golden-giveaway-by-pinky-minky.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/first-giveaway-ciknyoonyalita.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/giveaway-gempak-by-eyqin-bilah-and.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html

    BalasPadam
  11. Saya bw sini dari :

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    &

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

    BalasPadam
  12. Good luck yaw kak! Dr GA yg sme http://bdxbjubiru.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  13. nice entry dear..gud luck!!

    dr GA yg sama
    http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  14. Good Luck..akak dtg jengah sini dari ga yg sama :)
    http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  15. Hi dear . kita singgah sini . comel blog . hihi :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  16. nisa singgah follow sini!! good luck!!!!!!!
    jemput singgah blog nisa ada banyak segmen menarik!!

    http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  17. dari GA yang sama :)

    http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  18. hai peserta ke30. saya pula peserta ke 79... jom lawat blog saya pula http://wanieseuk.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  19. goodluck :) dr GA yg sama

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  20. singgah dari segmen yg sama..

    http://www.sigadismerah.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  21. Hye.. Dtg mjengah & follow awk dari segmen yang sama.. Jom bw + follow blog saya pulak yew =)

    http://syafawatikmal.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Good Luck yew ;-)

    BalasPadam
  22. Hi . Goodluck untuk esok taw :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  23. dari GA yg sama. done follow u ..singah sini pulak..jgn lupe komen ea

    http://annursyauqina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  24. Hye siggah sini :) Harini merupakan hari terakhir untuk join giveaway ini. Berdebar pulak tunggu keputusan pemenang :) Goodluck untuk awak ^^

    BalasPadam

Thanks sebab sudi baca entri misha.Dipersilakan komen :)